U ZATVORU ČAK 21 OSOBA

Vlasnica koprivničkog Sexy shopa uhićena u velikoj akciji Uskoka i policije

Objavljeno, 16. svibnja 2019. Crna kronika
# Foto: Facebook (Emanuela Betlehem Lončarić)
AUTOR
Redakcijski tekst

Čak 21 osoba pala je u opsežnoj USKOK-ovoj akciji kodnog naziva Total, a riječ je o kaznenim djelima vezanim uz zloporabu droga. Podravski list neslužbeno doznaje kako je među uhićenima i Emanuela Betlehem Lončarić, vlasnica koprivničkog Sexy shopa u kojem se prodavala sintetska marihuana, zloglasni Galaxy i drugi slični tzv. osvježivači zraka.

Uspješnom akcijom u kojoj je sudjelovalo deset policijskih uprava pohvalili su se danas na konferenciji za novinare u Osijeku. Osječki krim-policajci naveli su kako su u akciji otkrili hašiš, sintetsku marihunu, veće količine novca i drugo. Podravski piše kako je Emanuela Betlehem Lončarić uhićena jučer ujutro te odvezena u Osijek na ispitivanje.

Vlasnica Sexy shopa ima nekoliko optužnica zbog prodaje zloglasnih osvježivača prostora, a tijekom prvih istraga bila je završila i u istražnom zatvoru. No, i nakon toga nastavila je prodavati sporne proizvode tvrdeći kako se oni sasvim legalno uvoze u Hrvatsku te ih prodaju i drugi, a ne samo ona. Prema dostupnim informacijama, dosad je nakupila najmanje četiri optužnice zbog toga, a priča se da ih ima i više.

Liječnici već godinama upozoravaju na opasnosti kojima su izložena djeca i mladi zbog konzumiranja takvih supstanci. Najgore od svega je što se sintetska marihuana često legalno prodaje u pakiranjima aromatskih trava, a poznata je pod brandovima Spice, Galaxy, Vertex, Bunga-Bunga, Zombi, Solar…


Tagovi: DROGA EMANUELA BETLEHEM GALAXY SEXY SHOP

NEDAVNO OBJAVLJENO