NOVA KREACIJA MODNOG DVOJCA

Četiri uspješne i zgodne dame odjenule neobične majice. Kojoj najbolje stoje?

Objavljeno, 11. travnja 2019. Zabavno
# Foto: PODRAVKA (Korina Karlovčan, Marinka Akrap, Doris Pinčić Rogoznica i Jadranka Primorac)
AUTOR
Redakcijski tekst

Nova kolekcija proslavljenog modnog dvojca Elfs predstavljena je u povodu jubilarnog 60. rođendana Podravkine Vegete. Riječ je o majicama s printom, a prepoznatljivi lik Vegetina kuhara osvanuo je u originalnim modnim dodacima. Majice su za tu prigodu odjenule četiri uspješne i zgodne dame – direktorica korporativnih komunikacija Podravke Marinka Akrap, članica uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac, mlada rukometašica RK Podravke Korina Karlovčan i poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

“Kada se spoje ovakva dva kreativna branda i dva jubileja, onda možemo očekivati nešto o čemu će se pričati“, izjavila je tom prigodom Marinka Akrap.

„Čini me neizmjerno sretnom što mogu dati podršku ovako velikom jubileju 60 godina Vegete, branda koji ima globalnu prepoznatljivost. Samo od velikih kreativaca sam mogla očekivati ovako zanimljivu kombinaciju i spoj dvaju brandova prepunu inovativnosti i pozitivne energije“, ističe Jadranka Primorac.

„Žene koje se bave sportom svi su navikli gledati u hlačama i vrlo često trenirkama. Osobno, kad iskočim iz dnevne rutine moram priznati da se i u odijelu osjećam izrazito glamurozno. Ove ELFS majice uskoro bi mogle postati omiljene i mojim kolegicama iz rukometnog kluba Podravka Vegeta, no vjerujem da ćemo ih češće nositi uz trenirke“, dodala je uz osmijeh Korina Karlovčan.

„Kuhinja moje bake oduvijek je bila obojana Podravkinim bojama, nekako je to baš lijepa, prepoznatljiva i uspješna hrvatska priča. Jako me veseli da istim epitetima nakon 15 godina rada možemo okititi rad i trud mojih dragih prijatelja, javnosti poznatih kao dvojac ELFS. Veselim se proljetnoj kolekciji i proljetnoj hrani“, izjavila je Doris Pinčić Rogoznica.

Korina Karlovčan, rukometašica Podravke
Korina Karlovčan, mlada Podravkina rukometašica
Jadranka Primorac, članica uprave Specijalne bolnice Sveta Katarina
Jadranka Primorac, članica uprave Specijalne bolnice Sveta Katarina
Doris Pinčić Rogoznica, poznata voidteljica
Doris Pinčić Rogoznica, poznata voditeljica

Tagovi: ELFS MAJICE PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO