PROMETNE NESREĆE

Dvojica motociklista stradala zbog nepropisne vožnje i izlijetanja s ceste

Objavljeno, 11. rujna 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Motociklist (61) teško je ozlijeđen u izlijetanju s ceste kod nadvožnjaka blizu naselja Cabuna na virovitičkom području u četvrtak oko 18 sati.

Kako je u petak izvijestila policija, on je vozio neregistrirani motocikl te je u lijevom zavoju izgubio nadzor i izletio na travnatu površinu. Imao je kacigu.

“Usljed udara o zemljanu kosinu došlo je do odbacivanja vozača i motocikla te pada vozača i motocikla u odvodni kanal. Vozač (61) zbrinut je u virovitičkoj bolnici”, navode u policiji.

Istoga dana, također oko 18 sati, motociklist (34) je izletio s Podravske magistrale blizu Nove Bukovice blizu Slatine.

“Prešao je na lijevu prometnu traku gdje je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal te je prednjim dijelom udario u kosinu kanala pa nastavio nekontrolirano klizanje po kanalu.

Tom prilikom na motociklu je nastala materijalna šteta u iznosu od oko 10.000 kuna. U prometnoj nesreći 34-godišnjak zadobio je lake tjelesne ozljede”, kaže policija te navodi da je i on imao kacigu.

Motociklisti nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog nepropisne vožnje i prometne nesreće.


Tagovi: MOTOCIKLISTI PROMETNA VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO