Dvojica mladića poginula na motociklima. A tek su počeli živjeti…

Objavljeno, 20. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajima iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

U samo dva dana dvojica mladih motociklista izgubila su živote na cesti. A tek su počeli živjeti – jedan je bio jedva punoljetan, a drugi je imao 23 godine.

Velika tuga u našičkom kraju. U četvrtak oko 18.30 sati između mjesta Šaptinovci i Sušine dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač motocikla.

“Do nesreće je došlo tako da se 23-godišnjak motociklom kretao iz smjera mjesta Šaptinovci u Sušine. Dolaskom do lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor, sletio s kolnika u kanal te udario u zemljani most gdje se zaustavio.

Vozač motocikla je na mjestu prometne nesreće preminuo. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice”, izvijestila je u petak osječka Policijska uprava.

Jedva punoljetan mladić (18) pak poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu nešto prije ponoći u Kutini. U policiji kažu kako su dobili dojavu o divljanju na motociklu, pa su poslali patrolu.

Kasnije je mladi motociklist sletio i poginuo, a okolnosti nesreće još se istražuju. Nije jasno je li ga policija pratila službenim vozilom.

Teška nesreća pak dogodila se 8. svibnja u mjestu Župić kod Petrinje, nešto poslije 16 sati. U nesreći je također smrtno stradao vozač motocikla (60).


Tagovi: KUTINA MLADIć MOTOCIKL NAšICE NESREćA POGINULI POGINUO PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO