Dvije učenice od 13 i 15 godina stradale prelazeći zebru

Objavljeno, 20. siječnja 2023. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s događajima iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Dvije djevojčice u dobi od 13 i 15 godina stradale se nakon što su na njih naletjeli automobili tijekom četvrtka na varaždinskom i ludbreškom području

Prva se nesreća dogodila u 7.30 sati u Vrbanovcu kod Ludbrega u kojoj je ozlijeđena 13-godišnjakinja.

“Vozač (64) upravljao je osobnim vozilom Ulicom brigade braće Radić iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavio i propustio pješake već je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na djevojčicu koja je prelazila kolnik preko istog.

Nakon prometne nesreće nisu obavijestili policiju o događaju te su nakon razmjene osobnih podataka otišli, da bi djevojčica naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

U prometnoj nesreći oko 12 sati u Agrarnoj ulici u mjestu Zamlaka ozlijeđena je 15-godišnja maloljetnica. Vozač (35) upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavio i propustio pješake koji su već stupili na isti.

Zbog toga je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 15-godišnjakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Nisu obavijestili policiju o događaju, već je djevojčica naknadno zatražila liječničku pomoć u varaždinskoj bolnici”, rekli su u petak u policiji.

Ako se ozljede djevojčica kvalificiraju kao teže, vozače čekaju kaznene prijave. Ako pak budu samo lakše, bit će prekršajno prijavljeni.


Tagovi: DJEVOJčICE LUDBREG PJEšAčKI STRADALE VARAžDIN ZEBRA

NEDAVNO OBJAVLJENO