POTUKLA SE ČETVORICA BRAĆE

Dvije osobe teško ozlijeđene u krvavoj tučnjavi na terasi benzinske

Objavljeno, 16. travnja 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA (fotografija nema veze s tekstom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Braća Tomislav i Zlatko žestoko su se potukli na terasi kafića s braćom Stankom i Ivanom, pri čemu su dvije osobe teško ozlijeđene.

Općinski sud ovih je dana Tomislava (26) nepravomoćno osudio na osam mjeseci, a nasilnika iz suprotnog bratskog tabora Stanka (44) na deset mjeseci uvjetnog zatvora.

Prema presudi, dva bratska para u lipnju nešto prije 23 sata krvavo su se zakvačila u Bulincu kod Bjelovara na terasi kafića H2 u sklopu benzinske postaje Hodak.

Tomislav je pritom, kako se navodi u presudi, “metalnom stolicom snažno udario Ivana u glavu, od čega je Ivan pri padu zadobio prijelom dijafize lijeve goljenične kosti s pomakom, višestruki prijelom lijeve lisne kosti s pomakom i razderno-nagnječnu ranu glave”.

Stanko je pak zato teško ozlijedio Tomislavova brata Zlatka. Presuda kaže kako ga je šakom nekoliko puta udario u glavu, a potom ga bacio na pod i nastavio nemilosrdno udarati

“Zlatko je u napadu zadobio iščašenje desnog ramenog zgloba, prijelom velikog grebena desne ramene kosti, prijelom nosne kosti te razderno nagnječnu ranu desne podlaktice”, ustanovio je sudsko-medicinski vještak.

Zbog čega su se braća potukla, Općinski sud u Bjelovaru ne navodi u svojoj nepravomoćnoj presudi.


Tagovi: BENZINSKA BJELOVAR BRAćA TUCNJAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO