Dvije mortus pijane žene odlučile ukrasti automobil. Nisu daleko dogurale

Objavljeno, 06. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Robert Mihaljević

Dvije mortus pijane žene ukrale su automobil u kojem je neoprezni vlasnik ostavio ključeve. No, nisu daleko dogurale.

Kako je otkrila policija, pronašli su ih i uhitili nakon samo 20 minuta. Vozačica je napuhala 2,35 promila, a suvozačica 2,25 promila. Čekaju ih kaznene prijave.

“Policijski službenici Policijske uprave karlovačke su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe vozila proveli kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakinjom i 36-godišnjakinjom.

Kriminalističkim istraživanjem 47-godišnjakinju i 36-godišnjakinju se sumnjiči da su 2. svibnja u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu s parkirališta otuđile otključani osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka u kojem se nalazio ključ vozila.

Vrlo brzo, nakon svega 20 minuta, policijski službenici pronašli su ih i zaustavili na području Gornje Jelse u Karlovcu te utvrdili da je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,35 promila upravljala 47-godišnjakinja, dok je 36-godišnjakinja koja je također bila pod utjecajem alkohola od 2,25 promila bila suvozačica.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo krađe protiv osumnjičenih će biti podnesena kaznena prijava, a protiv 47-godišnjakinje nadležnom sudu i optužni prijedlog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola te za vrijeme dok joj je vozačka dozvola istekla”, izvijestila je u petak policija.


Tagovi: KARLOVAC PIJANE žENE UKRALE AUTOMOBIL

NEDAVNO OBJAVLJENO