Dva policajca uhićena zbog sumnje da su silovala ženu u automobilu

Objavljeno, 31. kolovoza 2023. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Dva su policajca uhićena zbog sumnje da su spolno zlostavljali ženu, izvijestila je Policijska uprava danas.

“Služba kriminalističke policije PU ličko-senjske dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom policijskih službenika zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu ženske osobe.

Uhićeni policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Više informacija o navedenom događaju, odnosno kriminalističkom istraživanju nismo u mogućnosti objaviti, a sve s ciljem zaštite žrtve kaznenog djela od sekundarne viktimizacije.

Zbog sumnje da su počinili težu povredu službene dužnosti, provodi se postupak utvrđivanja njihove disciplinske odgovornosti te da će danas biti udaljeni s dužnosti”, rekli su u četvrtak u policiji.

Kako doznaje Jutarnji, dvojica policajaca sumnjiče se za kazneno djelo silovanja 33-godišnje žene, i to u automobilu. Sve se dogodilo prije par tjedana i žrtva je odmah skupila hrabrost te seksualni zločin prijavila policiji.


Tagovi: DVA POLICAJCA LIKA POLICIJA SPOLNO ZLOSTAVLJANJE UHIćENI

NEDAVNO OBJAVLJENO