Dva mlada motociklista teško stradala, dvije vozačice i dijete lakše

Objavljeno, 24. srpnja 2023. Crna kronika
# Foto: ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Dva mlada motociklista teško su stradala u prometnim nesrećama u nedjelju izvijestila je policija danas.

Oko 18.15 sati u Ulici zbora narodne garde u Virovitici vozačica (39) osobnog automobila u preglednom zavoju je skretala lijevo za vrijeme dok je njezin auto pretjecao maloljetni vozač (16) motocikla.

“Od udara prednjeg dijela motocikla u stražnju lijevu bočnu stranu automobila došlo je do pada motocikla i vozača na kolnik, dok je automobil ostao zaustavljen na zelenoj površini pored kolnika.

Vozač motocikla imao je zaštitnu kacigu i teško je ozlijeđen, dok je vozačica osobnog automobila zadobila lake tjelesne ozlijede”, rekli su u virovitičkoj policiji.

U nedjelju oko 16 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Mostarske i Hlišićeve ulice, vozačica (36) automobila ušla u raskrižje ne propustivši 20-godišnjeg motociklista koji je imao prednost prolaska.

“Potom je došlo do udara osobnog automobila u motocikl i pada motociklista na kolnik. Teško je ozlijeđen 20-godišnjak koji je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici, dok su 36-godišnja vozačica i njezina 10-godišnja kći lakše ozlijeđene“, naveli su u Policijskoj upravi.

Policijski službenici protiv 36-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu, dok će protiv motociklista donijeti obvezni prekršajni nalog jer u vozačkoj dozvoli nema upisanu „A“ kategoriju.


Tagovi: MLADI MOTOCIKLISTI PROMETNE SLAVONSKI BROD VIROVITICA VOZAčICE

NEDAVNO OBJAVLJENO