NEVJEROJATNO OTKRIĆE INDEXA

Drugi čovjek NO-a Podravke vozi bmw vrijedan oko milijun kuna!

Objavljeno, 12. veljače 2021. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / ARHIV / Plenković i Burilović na sajmu prehrane u Berlinu
AUTOR
Redakcijski tekst

Šef HGK-a i dopredsjednik Nadzornog odbora Podravke Luka Burilović (HDZ) vozi luksuzni bmw vrijedan gotovo milijun kuna! Danas je u Zagrebu snimljen za upravljačem tog vozila.

Otkrile su to u petak Index Istrage koje navode kako je riječ o automobilu bmw serije 5 s 340 konjskih snaga koji je, kako tvrdi njihov izvor, s dodatnom opremom plaćen gotovo milijun kuna.

Automobil je nabavila Hrvatska gospodarska komora, i to putem leasinga. Burilović, tako, koristi automobil bmw 540i xDrive koji ima 340 konjskih snaga te automatski mjenjač s osam brzina.

Burilović vozi ovakav bmw / Foto: FACEBOOK

Osnovna cijena iznosi oko 492.000 kuna s PDV-om, na to se još obračunava porez, a tu je i bogata dodatna oprema na koju je, kako tvrde u Istragama, potrošeno oko 350.000 kuna.

Predsjednik HGK-a je, prema dokumentu koji posjeduju Index Istrage, od dodatne opreme tražio i dobio ekskluzivnu kožu za unutrašnjost koja stoji oko 25.000 kuna, M Sportski paket od oko 40.000 kuna, prozračivanje sjedala, grijanje upravljača, komforan ulazak u vozilo i drugu opremu. 

“Službeni automobil HGK je iz 2018. godine. Auto je u vlasništvu leasing kuće, a rata na period od 48 mjeseci iznosi 1668 eura, što je 400 tisuća manje od vrijednosti koju ste naveli”, stoji u odgovoru HGK-a Indexu.


Tagovi: BMW LUKA BURILOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO