Dramatično spašavanje iz prevrnutog automobila nakon teške nesreće

Objavljeno, 17. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / Spašavanje vozača iz automobila jučer u Popovači
AUTOR
Redakcijski tekst

Prava drama odvijala se u ponedjeljak poslijepodne nakon što je vozač automobila izletio u kanal i prevrnuo se na krov.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati u Popovači, a u pomoć su odmah pozvani vatrogasci kako bi spasili unesrećene iz vozila.

Vatrogasci su par minuta od poziva stigli do mjesta nesreće te su uočili vozača kako leži na krovu vozila s unutrašnje strane i ne može van. Hidrauličkim alatom uspjeli su osigurati prolaz te su savijanjem naslona zadnje klupe s osobljem hitne pomoći unesrećnog izvukli i odnijeli u vozilo hitne.

“No, unesrećena osoba je od šoka rekla kako je još netko ostao zarobljen u vozilu. Pomoću sajle i kamiona okrenuli smo automobil i uvjerili se da unutra više nema nikoga”, otkrili su vatrogasci.

Kasnije se o svemu oglasila i policija:

“U ponedjeljak, 16. svibnja, oko 16.30 sati, u ulici Stjepana Šajnovića u Popovači, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do nesreće je došlo kada je automobilom kutinskih registracija u odvodni kanal sletio 55-godišnjak iz Petrinje gdje se prevrnuo na krov.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola 0,77 promila, a upravljao je automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja”.


Tagovi: AUTO NA KROVU POPOVAčA PROMETNA VATROGASCI

NEDAVNO OBJAVLJENO