PRONAĐEN JE AUTOMOBIL

Drama u Podravini! Policija, HGSS i vatrogasci traže nestalog Matiju (25)

Objavljeno, 05. lipnja 2021. Vijesti
# Foto: HGSS / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

U petak, 4. lipnja u 18 sati,  policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, zaprimili su prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 26. siječnja 1996. godine u Varaždinu.

Prema prijavi, on se istog dana oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim, s osobnim vozilom marke Fiat Punto.

Odmah po zaprimanju dojave, policijski su službenici poduzeli žurne mjere traganja te je vozilo pronađeno istog dana oko 20 sati na kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za nestalom osobom traga i dalje.

Nestali Matija Horvat / Foto: NESTALI.HR

Današnjeg dana od jutarnjih sati, nastavlja se intenzivno traganje te su u potragu uz policijske službenike, uključeni i pripadnici HGSS Stanice Varaždin i vatrogasci VZO Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ.

Nestala je osoba u trenutku odlaska od kuće bila odjevena u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice te obuvena u crne kožne tenisice.

Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da žurno obavijeste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba – https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=10649

Izvor: PU varaždinska


Tagovi: LUDBREG MATIJA HORVAT NESTALI

NEDAVNO OBJAVLJENO