Dragica u casinu napala muževu ljubavnicu. Čupala je za kosu i pogodila pivom

Objavljeno, 24. siječnja 2023. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Dragica (47) počinila je ispad u automat klubu u kojem je napala djevojku (32) koju je optužila da je ljubavnica njezina muža.

Prema presudi, učinila je to lani u srpnju oko 21.20 sati u automat klubu na bjelovarskom području.

“Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na djelatnicu automat kluba riječima: ‘Što ti imaš s mojim mužem, droljo‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala ju.

Nakon toga je s pulta za djelatnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu za djelatnike. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi.

Dragica je u svojoj obrani priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je malodobne djece i nikad nije prekršajno kažnjavana, kaže.

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem messengera ispričala jer sam smatrala da je to u redu.

Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvaćam odgovornost”, branila se gospođa Dragica.

Prekršajna sutkinja proglasila ju je krivom i osudila na 200 njemačkih maraka, odnosno 102,26 eura kazne. Osim toga, mora podmiriti i 40 eura troškova sudskog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.


Tagovi: AUTOMAT CLUB BJELOVAR CASINO NAPALA LJUBAVNICU PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO