SAMO JE VOZIO GNOJ U POLJE

Dragec kažnjen zbog kršenja samoizolacije, pa poludio na Capaka

Objavljeno, 12. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Dragutin Hanžek (52) kažnjen je u ožujku s 8000 kuna jer nije poštovao odredbe o samoizolaciji. Zatečen je izvan kuće kod Varaždina i sumnja da ga je netko prijavio.

“Pazite se ljudi.. ja dobil čestitku od 8000 kn… jučer sam odpelal gnoj v polje sam samcat v kabini traktora.. vele da je neko dojavio… nemojte vjerovat… u mojoj okolini niko ne zna da ja imam rješenje o samoizolaciji… slijede vam signal od mobitela… UDBA je na djelu… ako idete nekud od doma, telefon ostavite doma”, bio je ogorčen Dragec.

Nakon što je dr. Krunoslav Capak u ponedjeljak rekao kako osobe u samoizolaciji mogu ići na glasanje, Dragec se opet javio na svojem Facebooku.

Dragec Hanžek / Foto: Facebook

“Izjava gospodina Capaka da se na izbore može i u vrijeme samoizolacije me skroz izbezumila. Ja sam kažnjen sa 8000 kuna jer sam u vrijeme samoizolacije odvezao gnoj u polje sam u traktoru. Nisam imao simptome, a nisam bio ni zaražen. Uzeli su mi kompletnu sjetvu za ovo proljeće, moje njive su ove godine u korovu.

Uz sve to, na Facebooku me popljuvalo 4000 Hrvata i sigurno bi me objesili za prvo stablo da sam im se našao pri ruci. Mnogima sam pokušao objasniti apsurd te astronomske kazne. No ljudi su bili potpuno zaluđeni… Što da vam dalje namotavam, tko je shvatio, shvatio je. Lijep pozdrav i glasajte za HDZ”, poručio je Dragec.


Tagovi: DRAGEC GNOJ KAZNA SAMOIZOLACIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO