PODIGNUTA OPTUŽNICA

Dostavljao kruh u 4 ujutro pa usmrtio mladi bračni par na mračnoj cesti

Objavljeno, 17. srpnja 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Podignuta je optužnica protiv vozača (52) teretnog vozila iz Križevaca koji je lani u listopadu u Štefancu kod Čakovca skrivio smrt supružnika Biljane (27) i Kristijana (31), roditelja četvero djece.

“Tereti ga se da je 27. listopada oko 4 sata u Štefancu upravljao teretnim vozilom suviše velikom brzinom (većom od 90 km/h) u naselju te propustio obratiti pažnju na pješake koji su bili na kolniku.

Usljed tih propusta prednjom stranom vozila udario je dvoje pješaka koji su bili na kolniku uz zaustavljeni osobni automobil na prometnoj traci namijenjenoj vozilima iz suprotnog smjera.

Pješaci su usljed udara zadobili mnogobrojne teške ozljede od kojih su preminuli”, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo.

Nesretna je žena od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu prometne nesreće, dok je njezin suprug vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu u Čakovec. Podlegao je ozljedama oko 6.50 sati.

Mladi supružnici iza sebe su ostavili četvero malodobne djece.

Križevčanin je, inače, tog jutra vozio kruh u prodavaonice u Čakovec. Nije bio pod utjecajem alkohola. Nesreća se dogodila u uvjetima smanjene vidljivosti i na zavoju.

Nitko ne zna što su supružnici u 4 ujutro radili pokraj automobila na toj cesti.


Tagovi: CAKOVEC NESRECA SMRT SUPRUžNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO