BRZA PRIJAVA KLIKOM

Donosimo top 10 poslovnih prilika, traži se više radnika različitih zanimanja

Objavljeno, 13. veljače 2020. Vijesti
# Foto: Robert Mihaljević / Ilustracija
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

ITS-RB d.o.o. zapošljava na poziciji projektant (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 17. 2. Potrebna je visoka stručna sprema, odnosno magisterij strojarstva poželjno konstrukcijskog smjera, znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu, rad na računalu u programu Autocad-u. Poželjno je radno iskustvo do pet ili više godina. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Koprivnici i Križevcima. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 1. 3.

Dekra zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži prodajnog savjetnika u poljoprivredi (m/ž) za Koprivničko – križevačku županiju. Prijave su otvorene do 19. 2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, ali prednost donosi završen studij agronomije, biologije ili srodnih područja. Očekuje se izvrsno poznavanje agronomije i poloprivredne industrije, izvrsne pregovaračke i prodajne vještine te iskustvo rada u prodaji. Aplicirajte.

Dol d.o.o. traži servisera/ mehaničara (m/ž) u mjestu Markovac Križevački. Prijavite se najkasnije do 19. 2. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, a poslovi uključuju servisiranje i popravke građevinskih strojeva, turbina i injektora. Provjerite više na linku.

Stolarija Kolenko zapošljava radnika u stolariji (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica. Prijavite se najkasnije do 29. 2. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Glavne odgovornosti su obavljanje pomoćnih stolarskih poslova, poslovi na pripremi i doradi u stolariji, proizvodnja i ugradnja stolarije, izrada unutarnje i vanjske stolarije. Provjerite detalje i kako se prijaviti ovdje.

Bihor d.o.o. u potrazi je za instalaterom kućnih instalacija (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 29. 2. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao uključuje postavljanje, kontrolu, održavanje i popravljanje toplinskih uređaja, montiranje centralnog, plinskog i električnog grijanja. Detalje pronađite ovdje.

Radnik d.d. zapošljava tesara (m/ž), zidara (m/ž) i rukovoditelja toranjskom dizalicom (m/ž) u Križevcima. Potrebno je više izvršitelja s minimalno dvogodišnjim iskustvom. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite detalje i kako se prijaviti putem linka.

Pro – ping d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) i pomoćnog radnika na provlačenju kablova (m/ž). Mjesto rada je Virje. Za poslove knjigovodstva potrebno je trogodišnje iskustvo. Više na linku.

NT-prom d.o.o. zapošljava u Križevcima na poziciji serviser/ prodavač (m/ž). Rok prijave je 22. 2. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća prodaju i servisiranje malih poljoprivrednih strojeva. Obavezno je znanje engleskog ili njemačkog jezika aktivno ili pasivno. Traži se minimalno dvogodišnje iskustvo u struci. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Sedlić, građevinski obrt, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 29. 2. Poželjno je radno iskustvo, a poslodavac osigurava plaću od minimalno 5.000 kuna. Postoji potreba i za zapošljavanjem kvalificiranih radnika tesara (m/ž), zidara (m/ž), armirača (m/ž). Potražite kako aplicirati.


Tagovi: NATJEčAJI POSAO POSAO.HR RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO