VIŠE RADNIH MJESTA

Donosimo top 10 poslova u županiji, prijavite se jednim klikom

Objavljeno, 21. veljače 2020. Vijesti
# Foto: POSAO.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Koprivnici i Križevcima. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 1. 3.

OPG Zoran Mađerić zapošljava vozača traktora i poljoprivrednih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Đelekovec. Prijavite se najkasnije do 6. 3. Posao se sastoji od rukovanja traktorom s priključcima i ostalim poljoprivrednim strojevima. Pogledajte kako aplicirati.

Hotel Podravina traži kuhara (m/ž), sobara (m/ž) i grill majstora (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 5. 3. Potrebna je srednja stručna sprema. Radno iskustvo je potrebno. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Pekara Duga Centar d.o.o. zapošljava proizvođača pekarskih proizvoda (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 29. 2. Traži se radno iskustvo minimalno pola godine. Posao obuhvaća prodaju pekarskih proizvoda. Pogledajte kako aplicirati putem linka.

TP Varaždin d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) u mjestu Sigetec. Potrebna je srednja stručna sprema. Postoji mogućnost rada umirovljenika/ice na pola radnog vremena. Prijavite se najkasnije do 19. 3. Više na linku.

Multi-star d.o.o. zapošljava na poziciji blagajnika automata (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Uvjet je srednja stručna sprema, a traže se ljubazne, odgovorne i komunikativne osobe za rad. Radno iskustvo nije važno jer automat klub vrši obuku. Mjesto rada je Koprivnica. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Sanitacija d.o.o. traži sanitarnog tehničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 12. 3. Potrebna je srednja stručna sprema i vozački ispit B kategorije. Na natječaj se mogu javiti i prvostupnici/prvostupnice sanitarnog inženjerstva. Posao se sastoji od provođenja dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Pogledajte kako aplicirati.

Pro-ping d.o.o. u potrazi je za pomoćnim radnikom na provlačenju kablova (m/ž). Mjesto rada je Virje. Prijave su otvorene do 29. 2. Posao obuhvaća povlačenje kablova kroz postojeću telekomunikacijsku kanalizaciju. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Legolim zapošljava limarskog radnika (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 10. 3. Poželjno je radno iskustvo. Posao se sastoji od rada na visini, izrade i postave građanske limarije. Pogledajte kako ostvariti prijavu na linku.

Stolarija Kolenko zapošljava radnika u stolariji – stolara (m/ž) u Koprivnici. Prijavite se do 29. 2. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Posao obuhvaća obavljanje pomoćnih stolarskih poslova, poslova na pripremi i doradi u stolariji, proizvodnju i ugradnju stolarije te izradu unutarnje i vanjske stolarije. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Koprivničko – križevačke županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Tagovi: NATJECAJ POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO