POLUDIO ZBOG BRATOVA VRIJEĐANJA

Donio plinsku bocu u sobu i otvorio plin: ‘Sve ću vas dići u zrak’!

Objavljeno, 31. siječnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Samo pukim slučajem nije se dogodilo najgore nakon što je Predrag (28) zvan Peđa u dnevnom boravku odvrnuo ventil na plinskoj boci te zaprijetio ocu, majci i bratu da će ih sve dići u zrak.

Dogodilo se to u obiteljskoj kući u Slatini u veljači 2017. godine oko 20.55 sati. Prema pravomoćnoj presudi, Peđa je najprije razbio čašu i staklenu posudu s bombonima govoreći svojima da će ih pobiti i kuću dići u zrak.

U tom ludilu, nakon što je pustio plin iz boce koju je postavio nasred dnevnog boravka, krenuo se obračunati s ocem Đurom kojeg je uhvatio za vrat i digao u zrak, a potom je nasrnuo na brata Petra.

No, nekako su ga uspjeli svladati te pozvati policiju koja ga je odmah uhitila. Ovih je dana pravomoćno osuđen na godinu dana uvjetnog zatvora jer je sve priznao.

Na sudu je rekao kako je to učinio zbog bratova sustavnog provociranja jer ga cijelo vrijeme vrijeđa i tvrdi kako mu Đuro nije otac. Osim toga, Petar raspolaže roditeljskom mirovinom i troši je za svoje potrebe.

I tog dana brat ga je provocirao pa je poludio. Kaže kako mu je žao što je došlo do toga i kaje se za sve što je učinio. Odnosi u obitelji otad su se popravili i sad si pomažu.

Peđa se, kaže, zaposlio u Njemačkoj gdje zarađuje oko 1500 eura mjesečno i redovno pomaže roditeljima. U dobrim je odnosima i bratom te je s njim nedavno bio na Hajdukovoj utakmici u Splitu.


Tagovi: OBITELJ PLINSKA BOCA PRESUDA SLATINA

NEDAVNO OBJAVLJENO