PODRAVSKI CEKER

Domaći proizvodi u srpnju i kolovozu na štandovima u središtu grada

Objavljeno, 08. srpnja 2020. Zeleno
# Foto: GRAD KOPRIVNICA / Prodaja civijeća u središtu Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Grad Koprivnica, Turistička zajednica i Komunalac tijekom svibnja pokrenuli su inicijativu „Podravski ceker“, kao podršku svim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

Inicijativa nastavit će se i tijekom ljetnih mjeseci. U sklopu programa „Ljeta na Zrinskom“ građani će imati priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim proizvodima od četvrtka 16. srpnja do petka 14. kolovoza 2020. godine.

Grad pozivama sve zainteresirane OPG-ove, stare zanate, obrte te proizvođače tradicionalnih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na „Podravskom cekeru“.

Koncept izlaganja je planiran u drvenim kućicama koje će biti postavljene na Zrinskom trgu (oko sata), radno vrijeme inicijative je od utorka do subote od 18 do 22 h, te subota i ponedjeljak od 09 do 12 h.

U sklopu inicijative „Podravski ceker“ omogućava se besplatno izlaganje i prodaja proizvoda koprivničkim poduzetnicima i obrtnicima tijekom “Ljeta na Zrinskom”.

Pozivaju i zakupce s tržnice koji su zainteresirani sudjelovati s domaćim voćem i povrćem. Njihovo izlaganje će biti omogućeno na štandovima pokraj drvenih kućica u radnom vremenu „Podravskog cekera“.

Zainteresirani mogu ispuniti Prijavnicu te poslati na e-mail Turističke zajednice grada Koprivnice tzg-koprivnica@kc.t-com.hr ili dostaviti osobno u ured Turističke zajednice najkasnije do 13. srpnja.

Izvor: Grad Koprivnica


Tagovi: DOMACI PROIZVODI PODRAVSKI CEKER TRZNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO