Domaća, zdrava hrana u restorančiću Smutek na ulazu u tržnicu

Objavljeno, 30. kolovoza 2023. Zabavno
# Foto: SMUTEK / Restoran zdrave, domaće hrane na ulazu u koprivničku tržnicu
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Restorančić zdrave hrane Smutek – domaći kutek na ulazu u koprivničku tržnicu svakodnevno nudi velik izbor vrhunski pripremljene domaće hrane od svježih namirnica po povoljnim cijenama.

“Jela s jelovnika koja nudimo savršen su izbor zdravog obroka koji može zadovoljiti svačiji ukus. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek i Komunalac častili zdravom hranom i sokovima
Foto: Smutek – domaći kutek, Koprivnica

Vjerujemo da u današnje vrijeme, kada svi živimo brzo, još možemo uživati u kvalitetnoj hrani koja će donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji.

Posjetite Smutek – domaći kutek na Koprivničkom placu i uvjerite se u kvalitetu i pristupačne cijene koje nudimo”, ističu u Smuteku.

Ovaj tjedan možete se, primjerice, počastiti doručkom s placa za 3 eura, popiti detoks smoothie za 2,40 eura ili cheesecake u čaši za 2,40 eura.


Tagovi: SMUTEK TRZNICA ZDRAVA HRANA

NEDAVNO OBJAVLJENO