TOP 10 PONUDA ZA POSAO

Dok tisuću ljudi dnevno ostaje bez posla, ova poduzeća traže radnike

Objavljeno, 02. travnja 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Plodine d.d. zapošljavaju skladišno – transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a rok prijave 7.4. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Traže se komunikacijske vještine i razvijene prodajne vještine te srednja stručna sprema. Prijavite se na linku.

Dom za odrasle osobe Vizjak zapošljava kuhara (m/ž) u mjestu Glogovac. Rok prijave je 9.4. Potrebna je srednja stručna sprema, a posao obuhvaća pripremu toplih i hladnih jela u Domu za odrasle osobe te održavanje inventara kuhinje. Provjerite kako ostvariti prijavu.

DIV Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji rukovoditelj teškom pružnom mehanizacijom (m/ž) na dionici pruge Dugo Selo – Križevci. Rok prijave je 3.5. Poslodavac nudi nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu, stimulativna primanja. Potrebno je iskustvo rukovanjem istim ili sličnim strojevima: plug – tip P&T SSP 100 te podbijačica – tip P&T 08-275 3S. Traže se timski igrači, organizirane, savjesne, samostalne i snalažljive osobe. Prijavite se.

Učilište Studium traži profesora njemačkog jezika (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 16.4. Potrebno je iskustvo od pet godina. Posao se sastoji od provedbe tečaja njemačkog jezika A1 i A2 razine. Provjerite detalje na linku.

Hidrokop građevinarstvo, promet i usluge zapošljavaju vozača tegljača s poluprikolicom u međunarodnom prijevozu robe (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pet mjeseci i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi samački smještaj. Pogledajte kako aplicirati.

Hadun d.o.o. traži pekara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 9.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od proizvodnje pekarskih proizvoda, kruha i peciva od brašna i različitih žitaraica. Potražite kako aplicirati ovdje.

Sava osiguranje zapošljava zastupnika u osiguranju (m/ž). Mjesto rada su Križevci. Prijave su otvorene do 15.4. Posao se sastoji od kontaktiranja, informiranja i savjetovanja klijenata vezano za osiguranja, sklapanja ugovora osiguranja naplate i slično. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poželjno društvenog smjera, vozački ispit B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Više na linku.

Jim-transporti d.o.o. zapošljavaju iz Koprivnice zapošljavaju vozača teretnog vozila u međunarodnom prometu (m/ž). Rok prijave je 20.4. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Traži se KOD 95. Više na linku.

Radnik – plin d.o.o. traži plinoinstalatera – montera (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 30.4. Potrebna je srednja školska sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

OPG Zoran Mađerić traži vozača traktora i poljoprivrednih strojeva (m/ž) u mjestu Đelekovec. Posao se sastoji od rukovanja traktorom s priključcima i ostalim poljoprivrednim strojevima. Rok prijave je 30.4. Kako aplicirati, provjerite na linku.


Tagovi: POSAO POSAO.HR RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO