POČINJE SUĐENJE OCU IZ PAKLA

Dok mu je žena umirala od raka, on je pred djecom nazivao ljubavnicu

Objavljeno, 26. siječnja 2021. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Otac iz pakla – točno tako bi se moglo opisati ono što je Josip (46) priuštio malodobnoj djeci i teško bolesnoj supruzi koja je u međuvremenu preminula.

Bjelovarski su tužitelji protiv njega podignuli optužnicu zbog grubog zanemarivanja djece i povrede njihovih prava. Ono što piše u optužnici doista je prestrašno.

Prema optužnici, Josip je od prosinca 2019. do rujna 2020. u Grubišnom Polju fizički i verbalno provodio nasilje prema teško bolesnoj supruzi, i to u prisutnosti dvoje malodobne djece.

“Pred djecom je putem Facebooka komunicirao sa svojom ljubavnicom stvarajući kod njih nelagodu, pri čemu je 16-godišnjakinju prisiljavao da komunicira s ljubavnicom.

Drugom djetetu, desetgodišnjakinji, govorio je da čeka da mama umre pa da će u kuću dovesti svoju ljubavnicu”, navode tužitelji koji za Josipa traže godinu i pol bezuvjetnog zatvora.

Osim toga, u siječnju lani uzeo je djeci sve što su uštedjeli pa taj novac potrošio u sportskoj kladionici.

Svatko može imati ljubavnicu

Supruga je par dana nakon toga u siječnju preminula, a k njima je došla Josipova majka kako bi se brinula o djevojčicama. No, sin je bio toliko agresivan prema majci da je nesretna žena već u ožujku otišla.

Josip je danima nakon toga znao biti odustan iz kuće, često pijančevati noćima, a djevojčice su bile posve same.

Tijekom istrage Josip se vadio kako “svatko u svijetu može imati ljubavnicu, a ta navodna ljubavnica je bila prijateljice moje pokojne žene”.

“Imam pravo imati ljubavnicu jer to zakonom nije zabranjeno i imam je već dvije godine, što je znala moja žena, ali djeca nisu, ali su vidjela”, govorio je Josip u odgovoru na teške optužbe.

Posebno ga je, kaže, pogodila oporuka kojom je njegova supruga sve ostavila djeci, a njemu ništa.

“Pravljena je i potpisana na crno jer je u to vrijeme moja žena već bila u komi, pa bi značilo da je oporuku pravila kao mrtva osoba. Protiv te lažne oporuke podnio sam tužbu”, zaključio je otac iz pakla.


Tagovi: BOLESNA žENA DJECA GRUBIšNO POLJE LJUBAVNICA OTAC IZ PAKLA

NEDAVNO OBJAVLJENO