POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Djevojka nepoznatom čovjeku odbila poslati sliku, uslijedila je osveta

Objavljeno, 19. rujna 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Užasno iskustvo doživjela je mlada, jedva punoljetna djevojka na društvenim mrežama, a cijeli je slučaj prijavljen policiji.

Djevojci iz Bjelovara javio se na jednoj društvenoj mreži muškarac, također iz Bjelovara, te zatražio od nje da mu pošalje svoju fotografiju. Nije pristala i onda je uslijedilo ucjenjivanje.

“Moram vas upozoriti na ovog lika. Započne lijepo razgovor sa vama i kad zatraži sliku od vas i vi je odbijete poslati počet će vas ucjenjivati.

Ja sam odbijala slati ikakve slike i ucjenjivao me je da će preurediti poruke da izgledaju kao da ga molim za seksualne usluge, no nije to napravio već je uzeo moju sliku i ispod nje napisao oglas i moj broj.

Ljudi moji, meni je tek 18 i još k tome sam u bolnici. Čuvajte se ovakvih budala, za mene je kasno, ovo će biti po internetu.

Ako ga znate, prijavite ga na policiju! Evo poruke šta mi je pisao i dotični kako izgleda te oglas koji je napravio. Zahvaljujem čovjeku koji je vidio ovaj oglas i javio mi.

Pazite se djevojke ili žene, ako ste majke pripazite na svoju djecu kako im se ovo ne bi dogodilo. Dijelite da ovo vidi što više djevojaka kako bi znale”, napisala je očajna Bjelovarčanka.

Kako neslužbeno doznajemo, policija istražuje cijeli slučaj, a kasnije se ustanovilo da je riječ o lažnom profilu. Ucjenjivač je, naime, ukrao fotografije poznatog ribiča i stavio ih na svoj profil na Instagramu.


Tagovi: BJELOVAR DJEVOJKA POLICIJA UCJENA

NEDAVNO OBJAVLJENO