POLICIJA IH PRIJAVILA

Djevojka i 4 maloljetnika zatečeni sinoć vani. Zbog Covida morali biti u izolaciji

Objavljeno, 24. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je otkrila četvoricu maloljetnika i punoljetnu djevojku koji su u četvrtak navečer bili vani premda su zbog potvrđenog Covida morali biti u izolaciji.

Sve se dogodilo sinoć oko 19.40 sati u blizini garešničkog mjesta Kapelica na poljskom putu pokraj teretnog automobila bez registracijskih oznaka.

Policijski su službenici zatekli 15-godišnjaka, dvojicu 16-godišnjaka, 17-godišnjaka i 26-godišnjakinju. Provjerom je utvrđeno da je 15-godišnjaku i 16-godišnjacima određena Covid mjera samoizolacije, dok je 17-godišnjaku i 26-godišnjakinji određena Covid mjera liječenje u kući.
 
Protiv 15-godišnjaka i dvojice 16-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstava od zaraznih bolesti, slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Nad 17-godišnjakom i 26-godišnjakinjom policijski će službenici provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Širenje i prenošenje zaraznih bolesti iz Kaznenog zakona”, otkrili su u petak iz bjelovarske Policijske uprave.


Tagovi: BJELOVAR COVID GAREšNICA IZOLACIJA MALOLJETNICI PRIJAVE

NEDAVNO OBJAVLJENO