ŽENA SE LIJEČILA NA NJEZINO IME

Djevojka došla u bolnicu i šokirala se kad je čula od čega boluje

Objavljeno, 11. kolovoza 2020. Vijesti
# Foto: N1 SCREENSHOT / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je kazneno prijavila 30-godišnjakinju koja se na bolničko liječenje prijavila s osobnim podacima 27-godišnjakinje.

Time je, kako se sumnja, počinila kazneno djelo nedopuštene upotrebe tuđih osobnih podataka.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako žena (30) s područja grada Čakovc počinila kazneno djelo nedopuštene uporabe osobnih podataka.

Sumnja se da je dana 12. prosinca 2018. u Županijskoj bolnici Čakovec, prilikom prijave na liječničku obradu, koristila osobne podatke 27-godišnjakinje kao svoje.

Time je protivno zakonski reguliranim i određenim uvjetima koristila osobne podatke druge fizičke osobe te počinila opisano kazneno djelo.

Nije imala dokumente

Protiv osumnjičene podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, navode u utorak u čakovečkoj policiji.

Kako se dokopala osobnih podataka 27-godišnjakinje, ovog časa nije poznato. No, nije imala dokumente oštećene djevojke.

S obzirom da je od počinjenja kaznenog djela prošlo više od godinu i pol, čini se kako se za prijevaru doznalo kad je 27-godišnjakinja ovih dana zatražila liječničku pomoć.

Navodno su joj u čakovečkoj bolnici rekli da se liječila od zdravstvenih tegoba koje nikad nije imala, što je djevojku nemalo iznenadilo. Nakon toga, klupko se počelo samo odmatati.


Tagovi: BOLNICA čAKOBEC čAKOVEC KRAđA PODATAKA

NEDAVNO OBJAVLJENO