SUPRUGA MU NAPALA KĆERKU

Direktor optužen da je od radnice tražio seks opet na sudu. Razlog je nevjerojatan

Objavljeno, 13. svibnja 2019. Vijesti
# Foto: ILUSZTRACIJA (fotografija nema veze s tekstom)
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznata poduzetnička obitelj iz okolice Križevaca pravomoćno je kažnjena zbog obiteljskog nasilja koje se, da stvar bude zanimljivija, dogodilo na radnom mjestu. Zbog žestoke svađe i uvreda suvlasnici tvtke TPS grupa iz Svetog Ivana Žabna Ljerka Manojlović i Mirko Jakopčić, inače izvanbračni supružnici, proglašeni su krivima i kažnjeni s 1500 i 1000 kuna.

Mirko Jakopčić svekolikoj je hrvatskoj javnosti postao poznat nakon što je bivša radnica njegova poduzeća Javor iz Križevaca dobila sudski spor zbog sustavnog mobinga na radnome mjestu. Direktora Jakopčića tada je optužila i da je od nje tražio seks, o čemu su pisali brojni mediji. U novom sudskom slučaju Jakopčić se našao nakon žustre svađe sa suprugom Ljerkom, a sve je počelo nakon što se supruga posvađala s direktoricom TPS-a, inače Jakopčićevom kćerkom.

I upravo u tome leži zanimljiva pravna zavrzlama u ovoj pravosudnoj storiji. Supružnici, naime, u žalbi Visokome prekršajnom sudu tvrde kako tu nikako ne može biti obiteljskog nasilja jer je riječ o poslovnoj svađi zbog nekih odluka, a koja se dogodila na radnome mjestu.

“Ljerka kao suvlasnica poduzeća nije bila zadovoljna poslovnim odlukama direktorice, moje kćeri, pa joj je prigovorila. Ja sam se potom umiješao u svađu, ali ne kao otac i suprug, već kao suvlasnik”, branio se Mirko Jakopčić.

No, Visoki prekršajni sud na koncu je potvrdio odluku Prekršajnog suda u Križevcima. Ključna je, kažu, bila rečenica koju je Mirko tada izgovorio, a sve je potvrdila i svjedokinja nemilih scena: “Nitko nema razloga da viče na moju kćer”.


Tagovi: JAKOPCIC JAVOR SUD TPS

NEDAVNO OBJAVLJENO