NEVJEROJATNA PRIČA IZ HRVATSKE

Direktor drži Titovu bistu na radnom stolu i obilato nagrađuje radnike

Objavljeno, 22. veljače 2020. Vijesti
# Foto: KANAAN / Tvrtka ima oko 130 zaposlenih
AUTOR
Redakcijski tekst

Vlasnik i direktor najuspješnije hrvatske tvrtke u branši obilato nagrađuje i pomaže svoje radnike, što je prava rijetkost u Hrvatskoj.

Riječ je o tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca, vodećem proizvođaču čipsa u Hrvatskoj, koja je preklani ostvarila 116 milijuna kuna prihoda i 8,6 milijuna kuna dobiti. Tvrtka ima oko 130 radnika čija je prosječna plaća oko 6000 kuna.

Kako piše Telegram, početkom veljače kupili su 32 laptopa koje su darovali djeci zaposlenika, učenika osnovnih i srednjih škola. Djeca koja idu na fakultet imaju pravo na 1500 kuna stipendije mjesečno bez obzira što studiraju.

Oni koji upišu strojarski ili elektrotehnički fakultet, s namjerom da se nakon završetka studija zaposle u Kanaanu, primat će bespovratnu stipendiju od čak 3500 kuna mjesečno.

RADNICIMA BMW

No, ni to nije sve. Radnici koji podignu stambeni kredit imaju pravo na bespovratnu subvenciju tvrtke od pet posto iznosa kredita. Na kredit od 50.000 eura, primjerice to je 2500 eura.

Kanaan daje i brze pozajmice svojim radnicima kad im zagusti: mogu odmah dobiti do 15.000 kuna bez ikakve procedure. Tu su i jubilarne nagrade te stimulativne plaće za najbolje radnike.

Nedavno je jedan radnik iz pogona zbog zalaganja dobio na korištenje na godinu dana BMW premium klase sa svim plaćenim troškovima. Vozi se 24 sata dnevno i ne mora ništa platiti.

Vlasnik i direktor Kanaana Zvonko Popović, kako je primijetio Telegram, na radnom stolu u svojem uredu drži bistu Josipa Broza Tita.


Tagovi: čIPS KANAAN NAGRADE RADNICI ZVONKO POPOVIć

NEDAVNO OBJAVLJENO