Dijete na električnom romobilu teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći

Objavljeno, 18. ožujka 2024. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Dijete mlađe od 14 godina teško je ozlijeđeno dok je električnim romobilom nekontrolirano izletjelo na cestu u Međimurju.

“U subotu oko 18 sati u Zebanec Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete mlađe od 14 godina. Nogostupom je upravljalo osobnim prijevoznim sredstvom (romobilom s električnim pogonom).

U jednom trenutku izgubilo je nadzor nad upravljanjem te sišlo s nogostupa na kolnik ulice, gdje je u prednji dio električnog romobila i u bočnu stranu tijela djeteta, udario prednjim bočnim dijelom osobni automobil, čakovečkih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 52-godišnji vozač.

Uslijed udara došlo je do pada djeteta na nogostup. Dijete na glavi nije nosilo zaštitnu kacigu. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati”, kažu jutros u čakovečkoj policiji.

Objavili su i važna upozorenja i savjete za sve koji prometuju električnim romobilima, koje možete pročitati na ovome LINKU.


Tagovi: DIJETE MEđIMURJE PROMETNA ROMOBIL

NEDAVNO OBJAVLJENO