Digitalizacija u Podravskoj banci: nove POBAklik i POBAgo aplikacije

Objavljeno, 13. travnja 2022. Financijer
# Foto: PODRAVSKA BANKA
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Prateći trendove na tržištu i potrebe svojih klijenata, Podravska banka lansirala je nove aplikacije – POBAklik internetsko i POBAgo mobilno bankarstvo!

Projektom digitalizacije, Podravska banka će u svoju ponudu uvrstiti nove visoko integrirane kanale distribucije te ih snažnije povezati s poslovnim procesima i inovativnim uslugama. Intenzivno smo radili kako bismo razvili nove i unaprijedili postojeće funkcionalnosti, a sve s ciljem kako bi POBA mogla raditi sa sofisticiranim rješenjima.

Nove POBAklik i POBAgo, osim brojnih funkcionalnosti, krasi novi pregledan dizajn.

POBAklik i POBAgo nude poboljšano korisničko iskustvo i brojne nove mogućnosti: biometrijska autentifikacija, brzi prikaz stanja računa, jednostavna kunska i devizna plaćanja podijeljena prema potrebama korisnika, trajni nalozi, upravljanje karticama – aktivacija, blokada, deblokada, određivanje limita, upravljanje PIN-om uz poboljšan pregled po računima, karticama i kreditima čime je klijentima omogućeno jednostavnije i lakše upravljanje vlastitim financijama.

Nova aplikacija suvremenog je dizajna, intuitivna i jednostavna za korištenje te nudi pregled velikog broja proizvoda i usluga u ponudi Banke. Aplikacija je besplatna za korisnike paketa proizvoda, a Banka radi na tome da do kraja godine klijentima pruži i dodatne usluge kao što su: digitalni „onboarding“ s mogućnošću online ugovaranja tekućeg računa, online ugovaranja i izdavanja kreditnih kartica te podjele troškova kartičnih transakcija na rate.

Aplikacija je kreirana sukladno misiji i viziji Banke – s fokusom na klijente. Naši klijenti sada imaju alat koji im omogućava brzo i jednostavno bankarstvo, gdje god se nalazili. Time POBA kontinuirano pokazuje svoju težnju da bude kreativna, moderna i stabilna srednja banka u Hrvatskoj s dokazanom kvalitetom i inovativnošću.

Gdje god se nalazili, Podravska banka je uvijek uz Vas!


Tagovi: POBA POBAKLIK

NEDAVNO OBJAVLJENO