Devetero poznatih koprivničkih liječnika vraća se iz mirovine u bolnicu

Objavljeno, 31. siječnja 2023. Zdravlje
# Foto: Ivan Brkić / Glas Podravine / Dr. Vesna Mađarić
AUTOR
Redakcijski tekst

Devetero umirovljenih liječnika nastavlja s angažmanom u bolnici nakon što su se javili na javni natječaj za radni odnos na određeno vrijeme do polovice punog radnog vremena.

Kako je izvijestio ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici dr. Mato Devčić, popunjeno je svih devet traženih radnih mjesta. Na posao su opet primljeni poznati koprivnički liječnici s dugogodišnjim stažem u bolnici.

Na radno mjesto specijalista radiologije primljen je dr. Gojko Vulić, na radno mjesto subspecijalistice kardiologije dr. Dragica Kramarić, a dr. Ljubomir Morić na radno mjesto doktora subspecijalista gastroenterologije.

Dr. Smiljka Behin primljena je na radno mjesto specijaolistice ginekologije i opstetricije, odnosno subspecijalistice uroginekologije. Dr. Katarina Plavec-Pavlek radit će opet kao specijalistica ginekologije i opstetricije, odnoso subspecijalistica fetalne medicine i opstetricije.

Dr. Marija Sačer primljena je na radno mjesto specijalistice kliničke citologije, dr. Vesnica Mađarić specijalistice infektologije, a dr. Roman Poje na radno mjesto specijalista neurologije, subspecijaoista neuromuskularnih bolesti.

Na koncu, dr. Walter-Louis Brlečić primljen je na radno mjesto doktora medicine specijaolista fizikalne medicine i rehabilitacije.

“Svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom u našoj bolnici”, poručio je bolnički ravnatelj dr. Mato Devčić.


Tagovi: BOLNICA LIJEčNICI MIROVINA

NEDAVNO OBJAVLJENO