KRVAVA NEDJELJA

Detalji ubojstva kod Križevaca: “Mlađi sin pronađen je mrtav u kući”

Objavljeno, 29. kolovoza 2021. Crna kronika
# Foto: MARKO HORVAT / GLAS PODRAVINE / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Oko 8 ujutro u nedjelju policija je nakon dojave u kući u selu Gračina koje je u sastavu Križevaca zatekla mrtvo tijelo muškarca i čovjeka kojeg sumnjiče za njegovo ubojstvo.

Kako smo neslužbeno doznali, čini se kako je riječ o obiteljskom nasilju koje je završilo velikom tragedijom. Nasilje se dogodilo u kući u kojoj žive nepokretni otac i dvojica sinova, a mrtav je pronađen mlađi sin.

Kako smo kasnije doznali, ubijen je Dado L. (48), a za ubojstvo se sumnjiči stariji brat Siniša L. (50) koji je uhićen i nad njim se provodi krim-istraga. Dado je usmrćen hladnim oružjem, a njegovo tijelo bilo je na stubištu obiteljske kuće.

“U šoku smo, šta da vam kažemo… To su nam susjedi. Čuli smo kako je hitnoj i policiji sve dojavio čovjek koji je jutros došao tamo po drva. Ma, ne znamo uopće kako sve komentirati, strašno”, ispričao nam je jedan od susjeda.

Drugi susjed obitelji u kojoj se, kako sumnja koprivnička policija, dogodilo ubojstvo, navodi kako su se “dečki znali posvaditi”.

“Svadili su se bučno, svjedočili smo tome, ali ništa posebno. Šta se događalo unutar njihova četiri zida, to znaju samo oni”, kaže drugi susjed s kojim smo razgovarali.

Očevidom na mjestu zločina rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice iz Bjelovara, a osumnjičenik za ubojstvo priveden je u koprivničku Policijsku upravu.


Tagovi: GRAčINA KRIžEVCI UBOJSTVO

NEDAVNO OBJAVLJENO