Detalji strašne tragedije: Dečki su se posvađali i mladić (16) je potom preminuo

Objavljeno, 14. svibnja 2023. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Nezapamćena tragedija zavila je u nedjelju u crno cijeli kraj nakon smrti mladića (16) u ugostiteljskom objektu kod Križevaca.

Kako je policija ranije danas izvijestila, postupala je po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom.

Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo. Uhićena je jedna osoba i provodi se kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja, otkrili su iz policije.

Portal Danica jutros je u razgovoru s mještanima Kostanjevca Riječkog otkrio kako sve se dogodilo na privatnoj zabavi u ugostiteljskom objektu Joker.

“Slavili su rođendan, bilo je dosta dečki i cura i u jednom trenu dogodila se tragedija. Kaj se točno dogodilo? To ne znamo, ali znamo da je hitna odmah došla i da je bilo grdo za čuti”, ispričala nam je jedna mještanka.

Portal ePodravina doznao je pak kako su se dva prijatelja posvađala vani, na dječjem igralištu kod ugostiteljskog objekta. Jedan je mladić potom udario drugog nakon svađe.

“U jednom trenu 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo se gušiti i svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna, ali mladiću nije bilo spasa”, ispričao je mještanin Kostanjevca Riječkog za ePodravinu.


Tagovi: KOSTANJEVEC RIJECKI MLADICI NASILJE POGINUO RODJENDAN

NEDAVNO OBJAVLJENO