POGINUO DJELATNIK HAC-A

Detalji strašne nesreće: pijani mladić (20) je bmw-om probio tri zida!

Objavljeno, 23. siječnja 2021. Crna kronika
# Foto: JVP VELIKA GORICA / Prizori užasa jutros na naplatnoj postaji HAC-a
AUTOR
Redakcijski tekst

Mladić (20) koji je bmw-om izazvao stravičnu prometnu nesreću u kojoj je poginuo radnik HAC-a (53) bio je, po svemu sudeći, pijan.

Tvrdi to mladićev otac koji se javio Jutarnjem kako bi izrazio sućut obitelji poginuloga djelatnika na naplatnoj postaji Mraclin na autocesti kod Velike Gorice.

“Molim vas, prenesite sućut obitelji poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu”, rekao je kroza suze otac za Jutarnji.

Ivan Ribičić iz HAC-a pak pretpostavlja kako se radilo o nenormalnoj brzini obzirom na sve znakove koje su postavili.

Prometna nesreća na naplatnim kućicama Mraclin: zabio se u zid i usmrtio dejlatnika
Foto: JVP Velika Gorica

“Ne znam kako bih to opisao, tog nema ni u nekim filmovima. Teško je obitelji, ali vjerujte, teško je i nama. Nije lako, eto. Doslovce su probijena tri zida”, prenosi Index Ribičićeve riječi.

“To nije naplatna kućica, to je objekt sa strane. Ispred svih kućica postoje betonske zaštitne ograde, ali ovo… Tko se ovome mogao nadati? Ne možemo sada doći ni do snimki, unutra je sve srušeno”, kaže on. 

U bolnici se pak ispostavilo kako je teško ozlijeđeni mladić pozitivan na koronavirus, pa je odmah prebačen u KB Dubravu.

“Zaprimili smo mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina. Izvan je životne opasnosti, ali ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom.

Od drugih ozljeda, ima kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama te će tijekom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali, rekao je za Jutarnji dr. Mislav Rakić


Tagovi: HAC NAPLATNA POSTAJA POGINUO PROMETNA VELIKA GORICA

NEDAVNO OBJAVLJENO