UHIĆENA CIJELA OBITELJ

Dečko i njegova obitelj djevojku tjerali da krade pa se dvaput pokušala ubiti

Objavljeno, 02. srpnja 2019. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Nesretna djevojka (18) dvaput se pokušala ubiti nakon torture kojoj je bila izložena u obitelji njezina dečka (25) kod kojeg je prije dvije godine došla živjeti.

Sve je ovih dana završilo uhićenjem tročlane obitelji na području Bjelovara i odlukom o provođenju istrage protiv njih zbog sumnje u “počinjenje kaznenog djela trgovanja ljudima”.

Djevojka je u dobi od 16 godina došla živjeti u obitelj u okolici Bjelovara. Dečko je poslije s majkom (55) i bratom (30) skovao plan da je koristi za krađe po trgovinama te prošnju po različitim gradovima na sjeveru.

Kad to više nije mogla trpjeti, nesretna je djevojka pokušala samoubojstvo, ali nije uspjela te se kasnije oporavila. Tortura se odmah nastavila, ali djevojka je odbijala krasti i prositi, pa su je članovi obitelji nemilosrdno tukli.

Kad fizički teror više nije mogla trpjeti, žrtva je opet pokušala samoubojstvo te je odmah hospitalizirana i život joj je u bolnici jedva spašen. Pakao ni tada nije prestao jer je dečko (25) dolazio u bolnicu i prijetio joj smrću njezinih roditelja ako bilo što kaže policiji.

Nakon toga, policija je doznala detalje pakla kojeg je djevojka dvije godine prolazila. Trojac je odmah uhićen te im je određen jednomjesečni istražni zatvor. Inače, riječ je o strancima koji imaju prijavljen stalni boravak u Hrvatskoj, priopćili su županijski tužitelji.


Tagovi: DJEVOJKA KRAđA SAMOUBOJSTVO

NEDAVNO OBJAVLJENO