UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dario Hrebak novi čelnik HSLS-a, Križevčanin postao drugi čovjek stranke

Objavljeno, 16. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: Tomislav Stipić / Dario Hrebak i Tomislav Stipić
AUTOR
Redakcijski tekst

Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak novi je predsjednik HSLS-a, odlučeno je u subotu na izbornom saboru stranke u Zagrebu.

On je pobijedio protukandidata Žarka Katića, inače državnog tajnika u ministarstvu unutarnjih poslova. Dosadašnji čelnik stranke Darinko Kosor nije se kandidirao jer se povlači iz visoke politike.

Za Koprivničko-križevačku županiju važno je da je Tomislav Stipić iz Križevaca postao jedan od četvoro novih potpredsjednika stranke.

Osim Stipića, na tu su funkciju izabrani Tonći Blažević iz Splita, Sandro Jurman iz Kanfanara i Saša Poljanec-Borić iz Zagreba.

Za članove Središnjeg vijeća HSLS-a izabrani su Darko Markić i dr. Driton Prekazi iz Koprivnice te Robert Banek iz Rasinje.

“Voljom delegata 19. izbornog sabora izabran sam za jednog od četvero potpredsjednika/ca HSLS-a. Pred HSLS-om su novi izazovi, okupljeni oko novog predsjednika stranke moramo doprijeti do svakog našeg člana i obići Hrvatsku uzduž i poprijeko.

Liberali više neće spavati, vrijeme je za novi i obnovljeni HSLS. Svaki član je bitan, svaki novi član je budućnost. Ne vjerujte kad kažu da se ne može i da su svi isti. Može se i nisu svi isti”, napisao je Tomislav Stipić nakon što je izabran za potpredsjednika.


Tagovi: DARIO HREBAK HSLS TOMISLAV STIPIć

NEDAVNO OBJAVLJENO