PROŠNJA PALA USRED KONCERTA

Darijan zaprosio Barbaru pred tisućama ljudi. Evo kako je djevojka reagirala

Objavljeno, 08. lipnja 2019. Zabavno
# Foto: Grad Križevci
AUTOR
Redakcijski tekst

Darijan je zaprosio izabranicu srca svojega Barbaru pred nekoliko tisuća ljudi sinoć na koncertu Željka Bebeka u Križevcima. Rekla je da, naravno, nije ga mogla osramotiti pred tolikim auditorijem.

Tako je na najljepši mogući način počela trodnevna manifestacija Križevačko veliko spravišće. Prosac je bivši križevački rukometaš Darijan Bošković, a buduća mladenka Barbara Ehrenberger, rukometašica i službenica gradske uprave.

Križevačko veliko spravišče održava se od 7. do 9. lipnja i posjetiteljima će ponuditi dosad najatraktivniji scenski, koncertni i kulinarski program. U subotu (večeras) na rasporedu su čak dva vrhunska koncerta – Neno Belan u 21 sat i Gustafi u 22.30 sati – a nedjelju će nastupom u 22 sata okončati Crno perje.

Osim tradicionalnog scenskog prikaza velike pomirbe križevačkih purgera i kalničkih šljivara, Križevci će posjetiteljima sva tri dana priuštiti mnoštvo sadržaja za sve uzraste. Svakako preporučamo Večer vina i čvaraka u subotu u 21 sat, ali i natjecanje pjevača amatera Prvi pljesak isti dan u 17.30 sati.

U nedjelju u 16 sati pak održat će se Štruklijada s natjecanjem najslasnijeg i najboljeg štrukla koje na tradicionalan način pripremaju križevački mjesni odbori i gradske četvrti.


Tagovi: BEBEK KONCERT SPRAVISCE ZAPROSIO DJEVOJKU

NEDAVNO OBJAVLJENO