Danica uhićena jer je vikala na muža: Voljela sam te, a zabio si mi nož u leđa!

Objavljeno, 12. listopada 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Danica (48) je uhićena zbog nasilja u obitelji koje je počinila prema dvije godine starijem suprugu u stanu u Zagrebu.

Sve se događalo u srpnju ove godine oko 19.30 sati, a ovih je dana prekršajna sutkinja donijela pravomoćnu presudu kojom je Danica, inače bankarica, proglašena krivom i osuđena zbog psihičkog nasilja koje je počinila prema suprugu.

“Kriva je što je u stanu u vidno alkoholiziranom stanju počinila psihičko nasilje u obitelji prema svome suprugu na način da je na istoga na sav glas vikala i vrijeđala ga pogrdnim riječima:

‘Pi… ti materina, je… ti mater, govno! Đubre jedno! Ja sam te najviše voljela, a ti si meni zabio nož u leđa! Sad bacam kletvu na tebe! To što se meni dešava dabogda se desilo tebi i tvojoj djeci! Jedino ako se ubiješ spasit ćeš svoju djecu! Ti si nula!’

Kod njega je to prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost, dakle, ona je psihičkim nasiljem počinila nasilje u obitelji prema svom suprugu”, navodi sutkinja u presudi.

Danica je kažnjena s 2000 kuna, a mora platiti 300 kuna manje jer je bila uhićena i zadržana u policiji. Osim toga, dobila je “zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja žrtve nasilja u obitelji, supruga (50), u trajanju od 6 mjeseci”. Policija će redovno provoditi nadzor nad tom mjerom u stanu u Zagrebu.


Tagovi: UHIćENA VIKALA NA MUžA žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO