OSUĐEN NA 30 DANA

Damir poludio što žena usisava po kući pa završio u zatvoru

Objavljeno, 16. prosinca 2020. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Damir (43) osuđen je na 30 dana zatvora zbog obiteljskog nasilja koje je počinio prema supruzi i malodobnoj kćeri (14) u travnju ove godine na virovitičkom području.

On je, naime, poludio jer je supruga oko 9.30 sati usisavala po kući. Prema presudi, u jednom je času oteo ženi usisavač te ga razbio pritom galameći i vičući na nju i kćer: “J… vam bog mater, da vam mater j…”.

Nakon toga, napustio je kuću, ali supruga je odmah nazvala policiju. Damir je uhićen oko 11.10 sati i zadržan u policijskom pritvoru. Provedba presude odgađa se na šest mjeseci i ako se u tom razdoblju ne smiri, morat će iza rešetaka.

Izrečena mu je “zaštitna mjera zabrane približavanja, uznemiravanja ili uhođenja” sada već bivše supruge i malodobne kćeri “na udaljenost ne manjoj od pet metara”. Drugim riječima, neće smjeti biti istodobno u istoj prostoriji u kući.

Damir se nije odazvao na sudsko ročište, niti je poslao pisanu obranu, pa se presuda temeljila na prijavi policije te svjedočenjima supruge i kćeri.

“Usisavala sam stazu u hodniku kada je došao bivši suprug i naljutio se što usisavam, a već je otprije bio ljut nešto u vezi moje mame.

Počeo je galamiti zašto to usisavam, uzeo je usisavač i par puta lupio te ga razbio o pod, a onda je došla kćer da vidi što se događa pa je nju odgurnuo i vrijeđao nas psujući”, ispričala je žena na sudu.


Tagovi: MUž UHIćEN USISAVAč ZATVOR žENA USISAVA

NEDAVNO OBJAVLJENO