IZBORNIK JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE UZ HDZ

Dalić podržao Kolindu: Ona je moj izbor jer radi puno na hrvatskom zajedništvu

Objavljeno, 31. prosinca 2019. Vijesti
# Foto: HDZ / Dalić i Kolinda u Rusiji
AUTOR
Redakcijski tekst

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić podržao je u utorak u izjavi za Sportske novosti HDZ-ovu kandidatkinju za predsjednicu države Kolindu Grabar Kitarović.

S tom potporom odmah se pohvalio HDZ na svojoj Facebook stranici na kojoj je objavljena i fotografija Dalića i predsjednice sa SP-a u Rusiji.

“Kao građaninu moja je obveza izaći na izbore i to ću napraviti. Poštujem Zorana Milanovića i njegovu ambiciju da bude predsjednik Hrvatske, no moj izbor je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Mislim da je mnogo toga napravila za promociju Hrvatske u svijetu. Podržava hrvatski sport i nogometnu reprezentaciju. Smatram da radi puno na zajedništvu, to je ono što nam treba. Vjerujem u kontinuitet, da će ona u drugom mandatu biti još bolja i učiniti još više.

Da će biti kritičnija prema stvarima koje nisu dobre kako bi naša država bila uspješnija i išla naprijed.

Međutim, kako god završe izbori, pozivam onoga tko će obnašati predsjedničku dužnost da dođe na sljedeću domaću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije”, rekao je Dalić.

Nije nikakva tajna da je Dalić politički blizak HDZ-u. Nedavno je podržao i HDZ-ova kandidata za ličkog župana Marijana Kustića koji je drugi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza i glavni pretendent za Šukerova nasljednika.


Tagovi: HDZ KOLINDA ZLATKO DALIC

NEDAVNO OBJAVLJENO