SPOLNI ODNOS U AUTOMOBILU

Dalibor (24) osuđen zbog seksa s učenicom (15) osmog razreda osnovne

Objavljeno, 13. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Robert Mihaljević

Dalibor (24) iz okolice Bjelovara osuđen je na godinu dana uvjetnog zatvora zbog spolnog odnosa s učenicom osmog razreda osnovne škole koja je tog dana imala nepunih 15 godina.

Seks je bio dragovoljan, ali Dalibor je svejedno počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Dalibor danas ima 29, a djevojka 20 godina. Odrekli su se prava na žalbu pa je presuda odmah postala pravomoćna.

Prema presudi, oni su potkraj travnja 2014. na poljskoj cesti između Daruvara i Garešnice imali spolni odnos u Fiatu Puntu koji je Dalibor uzeo od oca.

Koristio kondom

“Na stražnjem sjedalu automobila, nakon što je djevojčica sa sebe i njega skinula majicu, a on s nje i sebe hlače i gaće, obavio je s njom spolni odnos na način da je svoje spolovilo stavio u njezin spolni organ koristeći kondom“, piše u pravomoćnoj presudi.

Cijeli je slučaj izbio tek 2018. godine, nakon što je učenica postala punoljetna. Zbog nepoznatih razloga prijavila ga je policiji koja mu je odmah oduzela dva mobitela Samsung s karticama.

Poruke na mobitelu, kako doznajemo, bile su dokaz u postupku protiv mladića. No, s obzirom da mobitelima nije počinjeno nikakvo kazneno djelo, policija ih Daliboru ovih dana mora vratiti.


Tagovi: BJELOVAR PRESUDA SEKS UčENICA

NEDAVNO OBJAVLJENO