POLICIJA NAPRAVILA NEVJEROJATAN PROPUST

Đakićev sin i tri djevojke napravili rusvaj na benzinskoj. Oslobođeni su

Objavljeno, 07. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / Tomislav Đakić (22)
AUTOR
Redakcijski tekst

Problematični sin saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića sudjelovao je u svađi i naguravanju s tri djevojke na benzinskoj postaji u Zagrebu.

Protiv nabrijane četvorke bio je podnesen optužni prijedlog, ali na koncu sve je palo u vodu, a razlog što je prijava odbačena doista je nevjerojatan.

Tomislav Đakić (22) i tri djevojke – Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) – bili su otpuženi da su lani u ožujku oko 20.30 sati na INA-inoj benzinskoj na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir.

Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u društvu Lane, a u benzinsku su došli Đakić i Maria. Karmen je rekla: “Evo Đoke kretena”.

‘Kurve iz Dubaija’

Đakić je to čuo pa im je uzvratio: “Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu”. Nakon toga, uslijedio je kaos, tvrde u policiji, počelo je naguravanje i udaranje.

Lana je nasrnula na Mariu koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. U tom času razdvojio ih je zaposlenik INA-ine postaje.

Karmen je u svojoj obrani nijekala krivnju te rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva djevojka Maria ljubomorna jer je on, njezin dečko, zaljubljen u Lanu.

Đakić je u pisanoj obrani pak upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, što se može vidjeti i na nadzornim kamerama.

Pijan vrijeđao policiju

Svjedok Bruno, radnik na benzinskoj, rekao je kako je bila neviđena gužva jer su svi pred zatvaranje došli po alkohol, a paravan je bio točenje goriva. U tom času tri djevojke i jedan dečko su napravili takav rusvaj da su morali pozvati policiju.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu.

Kako policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu”, sud nije imao izbora već odbaciti optužni prijedlog.

Samo tri mjeseca kasnije, lani u lipnju, Tomislav Đakić je uhićen i kazneno prijavljen jer je pijan vrijeđao četvoricu policajaca ispred restorana Trnjanka u Zagrebu.


Tagovi: BENZINSKA DJEVOJKE SVAđA TOMISLAV đAKIć

NEDAVNO OBJAVLJENO