BRZO JE UHIĆEN

Crkva objavila fotografije lopova koji im je ukrao škrabicu s novcem

Objavljeno, 10. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: ŽUPA / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

U ponedjeljak objavili smo vijest kako je uhićen muškarac (36) za kojeg se sumnja da je iz crkve ukrao metalnu škrabicu s gotovo 8000 kuna milodara.

Policiji je dojavljeno kako je nepoznati počinitelj u nedjelju oko 16.30 sati ušao u crkvu i kod oltara otuđio škrabicu s novcem te pobjegao. Počinitelj je vrlo brzo pronađen te je oko 21.55 sati uhićen.

No, tijekom ponedjeljka otkrilo se kako je lopov uhićen zahvaljujući objavi njegovih fotografija na Facebook stranici Župe svetog Roka u Virovitici, koje su snimile nadzorne kamere u crkvi.

Fotografije je jučer objavio portal Klikaj.hr, a one su tijekom dana uklonjene s Facebooka. Izazvale su lavinu reakcija i komentara, od kojih su neki bili posve neprimjereni.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako se u škrabici nalazilo nekoliko tisuća kuna, a ista je pronađena odbačena u kanalu u Suhopolju s vidnim oštećenjima”, priopćila je policija.    

Muškarac će biti kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio tešku krađu. Ukupna materijalna šteta je oko 8000 kuna, otkrivaju u policiji.

Ovo je kradljivac škrabice / Foto: Župa svetog Roka u Virovitici


Tagovi: CRKVA FOTOGRAFIJE LOPOV šKRABICA

NEDAVNO OBJAVLJENO