OSNIVAČKA SKUPŠTINA

Član NO-a Podravke čelnik, a članica Uprave dopredsjednica Utemeljitelja HDZ-a

Objavljeno, 26. listopada 2021. Vijesti
# Foto: HDZ / Ljiljana Šapina u sredini, desno od nje u drugom redu je Krunoslav Vitelj
AUTOR
Redakcijski tekst

Osnivačka sjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Koprivničko-križevačke županije održana je u utorak u prostorijama stranke u Koprivnici.

Sjednici su prisustvovali zamjenik predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Tomislav Družak, predsjednik županijskog HDZ-a Darko Sobota i predsjednik gradskog HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić.

Za predsjednika Zajednice utemeljitelja „Dr. Franjo Tuđman“ Koprivničko-križevačke županije izabran je Krunoslav Vitelj iz Koprivnice, dok su za potpredsjednike izabrani Ljiljana Šapina iz Koprivnice, Đuro Klopotan iz Križevaca, Stjepan Fosić iz Molvi te Zdravko Mikotić iz Koprivnice.

Martin Vaupotić iz Koprivnice izabran je za rizničara, a Željko Križić, također iz Koprivnice, izabran je za tajnika Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Koprivničko-križevačke županije.

ŠIRI SE BROJ ČLANOVA

“Hvala članicama i članovima na iskazanom povjerenju i posebna mi je čast biti predsjednik Zajednice utemeljitelja naše stožerne hrvatske stranke. I mi utemeljitelji iskustvom još možemo puno pridonijeti i našoj stranci i zajednici, stoga ćemo i u narednom mandatu marljivo raditi i na raspolaganju smo i našim mlađim stranačkim kolegicama i kolegama.

Već za narednu našu sjednicu, proširit ćemo broj članova Odbora Zajednice kako bismo pokrili cijelo područje Koprivničko-križevačke županije”, rekao je nakon izbora novi predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ Koprivničko-križevačke županije Krunoslav Vitelj.

Krunoslav Vitelj je, inače, predsjednik gospodarskog vijeća županijskog HGK-a u Koprivnici i član Nadzornog odbora Podravke. Desna ruka u Zajednici utemeljitelja mu je članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina.

Izvor: HDZ


Tagovi: HDZ KRUNOSLAV VITELJ LJILJANA šAPINA UTEMELJITELJI

NEDAVNO OBJAVLJENO