NEOPREZ PJEŠAKA I VOZAČA

Četiri osobe stradale na pješačkim prijelazima! Među njima i dijete…

Objavljeno, 25. prosinca 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / Ilustracija / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Četiri su osobe stradale u naletima automobila na pješačkim prijelazima na Badnjak na području Zagreba, izvijestila je u subotu policija.

“Oko 9.50 sati na području Trešnjevke maloljetnik je neoprezno pretrčavao kolnik Županjske ulice na mjestu gdje to nije dopušteno, ne koristeći pritom obilježeni pješački prijelaz. Na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak. Liječnička pomoć maloljetniku je pružena u Klinici za dječje bolesti gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Oko 20 sati na području Zaprešića vozač (34) je pod utjecajem alkohola od 1,09 promila upravljao automobilom sisačkih oznaka kolnikom Ulice bana Jelačića. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Stjepana Fabeka, odnosno do obilježenog pješačkog prijelaza gdje nema semafora, naletio je na 30-godišnjaka i 26-godišnjakinju koji su prelazili zebru. Pješak je teško ozlijeđen, a pješakinja lakše.

Oko 21.30 sati na području Črnomerca pješakinja (27) kretala se nogostupom Ilice te dolaskom do raskrižja sa Mandaličinom i Vodovodnom gdje je pješački prijelaz sa semaforom, stupila je na kolnik Mandaličine iako je na semaforu za pješake bilo crveno. Na nju je naletio automobil osječkih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak kroz zeleno na semaforu. Teško je ozlijeđena”, upozorili su danas iz policije.


Tagovi: PJEšAčKI PROMETNE STRADALI ZAGREB ZEBRA

NEDAVNO OBJAVLJENO