Četiri dečka u dobi od 13 do 18 godina noćas ozlijeđena u teškoj prometnoj

Objavljeno, 01. travnja 2024. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Četiri su osobe ozlijeđene, od čega dvije malodobne, u teškoj prometnoj nesreći u prvom satu ponedjeljka kod Slavonskog Broda.

“U ponedjeljak u 0.40 sati, u Grabarju (sjeverno od Slavonskog Broda) dogodila se nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Utvrđeno je da je 18-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola (0,47 promila), a u vozilu su bila još četiri mladića u dobi od 18, 16, 13 i 18.

Prilikom vožnje 18-godišnjak je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju sletio s kolnika udarivši kotačima u betonski rubnik kolnika.

Nakon toga je automobil prešao na travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal, gdje je u prevrtanju i okretanju prešao na oranicu, a potom se ponovno vratio na kolnik i zaustavio okrenut na krov.

Teško su ozlijeđena dvojica putnika (16-godišnjak i 13-godišnjak), dok su 18-godišnji vozač i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Promet je bio zatvoren do 4.45 sati i preusmjeravan obilazno.

Policijski službenici protiv 18-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu”, rekli su danas u policiji.


Tagovi: čETIRI DEčKA GRABARJE MALOLJETNICI OZLIJEđENI PROMETNA SLAVONSKI BROD

NEDAVNO OBJAVLJENO