IMALA JE VELIKU SREĆU

‘Brza i žestoka’ Dolores: Kroz naseljeno mjesto jurila 130 km/h

Objavljeno, 25. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: MUP / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Dolores (53) pošteno je potegnula u svojem volkswagenu Podravskom magistralom kod Koprivnice, i to kroz naseljeno mjesto.

Brzinu njezina vozila u Virovskoj ulici u Novigradu Podravskom zabilježila je policija laserskim uređajem. Tamo gdje je ograničenje 60 nestašna je Dolores jurila čak 130 kilometara na sat.

Na njezinu sreću, dogodilo se to lani prije stupanja na snagu rigoroznog zakona u kolovozu, pa joj je prekršajna sutkinja odrezala samo 5100 kuna kazne i 150 kuna sudskih troškova.

Prema presudi, vozačica je “u 16,04 sati u mjestu Novigrad Podravski, Virovska ulica, upravljala osobnim automobilom marke Volkswagen virovitičkih oznaka kroz naseljeno mjesto”.

“Tamo je brzina ograničena prometnim znakom na 60 km/h, a kretala se brzinom od 130 km/h, koja umanjena za sigurnosnu razliku od 10 posto iznosi 117 km/h”, navodi sutkinja.

Tijekom postupka ispitana je u policijskoj postaji u Virovitici, a na ročišite u Koprivnicu nije došla pa je osuđena u odsutnosti. Vozačka dozvola oduzeta joj je na dva mjeseca.


Tagovi: BRZINA MAGISTRALA POLICIJA PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO