Bolnica zaposlila pet medicinskih sestara. A htjela je 23

Objavljeno, 27. srpnja 2023. Zdravlje
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica primila je u radni odnos 11 novih zaposlenika i zaposlenica. Najviše je medicinskih sestara – ukupno pet.

“Temeljem javnog natječaja, za radno mjesto prvostupnice sestrinstva na neodređeno vrijeme uz probni rad od 3 mjeseca odabrana je Melani Habjan.

Za radno mjesto ing. medicinske radiolologije na određeno izabrana je Ema Cvek, za radno mjesto medicinske sestre na neodređeno Viktoria Kolarek, Anja Markov i Lucija Jakupek, a za radno mjesto medicinske sestre na određeno Ariana Legradi.

Za radno mjesto nosača na neodređeno vrijeme uz probni rad od 1 mjesec izabran je Zoran Kadić, za radno mjesto pomoćne radnice na neodređeno vrijeme uz probni rad od 1 mjesec Željka Ivančan, a za radno mjesto radnice spremačice na određeno vrijeme Kristina Jalžabetić.

Za radno mjesto radnice spremačice na neodređeno vrijeme uz probni rad od 1 mjesec imenovana je Đurđica Plentaj Matuško, te za radno mjesto radnice na određeno vrijeme Tatjana Pavišić“, izvijestio je u četvrtak ravnatelj bolnice u Koprivnici dr. Mato Devčić.

Inače, bolnica je na natječaju tražila čak 30 novih radnika: 23 prvostupnice sestrinstva i medicinske sestre, neke na određeno, a neke na neodređeno. Traži se i jedan kuhar, odnosno kuharica.

Na natječaj se, uz ostalo, javilo devet prvostupnica sestrinstva i medicinskih sestara, devet spremačica i tri nosača. Na koncu su od 23 željena sestrinska radna mjesta popunili tek njih pet, odnosno otprilike 20 posto.


Tagovi: BOLNICA MEDICINSKE SESTRE NATJECAJ POSAO

NEDAVNO OBJAVLJENO