Bolnica zaposlila 19 novih ljudi, objavljena njihova imena

Objavljeno, 29. listopada 2023. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Opća bolnica u Koprivnici / nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Opća bolnica zaposlila je 19 novih ljudi nakon provedenog javnog natječaja koji je bio raspisan početkom listopada.

Od tog broja, bolnica u Koprivnici zaposlila je najviše medicinskih sestara i prvostupnica sestrinstva, čak 13. Ili da budemo do kraja precizni, zaposleno je 11 sestara i dva ‘brata’. Traženo je ukupno 19 sestara, odnosno medicinskih tehničara, prvostupnica sestrinstva i primalja.

Za radno mjesto prvostupnice sestrinstva na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca odabran je Borna Žaja, a za prvostupnice sestrinstva na određeno Antonio Mađerić, Petra Ratajec, Ana Kokša, Ivana Rais, Marta Horvat, Ana Barić, Tamara Međimorec,

Za radno mjesto medicinske sestre na neodređeno vrijeme uz probni rad od dva mjeseca zaposlene su Ariana Legradi i Antonia Šmit, a za radno mjesto medicinske sestre na određeno Nikola Matekov, Ella Belaj i Lucija Perčulija.

Za radno mjesto prvostupnika fizioterapije na određeno vrijeme zaposlen je Mišel Petric, a za radno mjesto farmaceutskog tehničara na neodređenouz probni rad od dva mjeseca Marijeta Čižmek

Za radno mjesto strojara kotla na neodređeno uz probni rad od dva mjeseca primljen je Nenad Borštnar, a za radno mjesto kuharice na neodređeno uz probni rad od jednog mjeseca Valentina Kolarić. Natječajem je bolnica tražila dva kuhara.

Za radno mjesto radnice spremačice na neodređeno vrijeme uz probni rad od jedan mjesec primljena je Anita Pukec, a za radno mjesto radnice na neodređeno uz probni rad od jednog mjeseca Ivanka Samoščanec. Za oba radna mjesta uvjet je osnovna škola.


Tagovi: BOLNICA MEDICINSKE SESTRE ZAPOšLJAVANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO