POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Bizarna tragedija: nezgodno pao s bicikla i od ozljeda na mjestu poginuo

Objavljeno, 21. kolovoza 2019. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Biciklist (64) poginuo je u utorak oko 21.35 sati nakon pada na pločniku u Križevcima. Nesretnik je u padu glavom udario u stepenice i na mjestu preminuo.

Premda zasad nema elemenata sumnjive smrti, koprivnička Policijska uprava jutros je priopćila kako slijedi kriminalističko istraživanje.

“Jučer, 20. kolovoza, oko 21.35 sati, u Križevcima u Istarskoj ulici 64-godišnjak je pao s bicikla i udario glavom u stepenice. Vozač bicikla je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo te je tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcije”, navode u koprivničkoj policiji.

Prema neslužbenim informacijama, nesretnik se vozio kolnikom i u jednom se času odlučio biciklom popeti na nogostup. No, čini se kako je to učinio na najgorem mogućem mjestu u toj ulici.

Prednjim kotačem naletio je na stepenicu te poletio zrakom i glavom udario u betonsko stubište. Ozljede su bile fatalne.

“Nije bilo nikakvoga kontakta s drugim sudionicima u prometu. Nakon što dobijemo rezultate obdukcije, sastavit ćemo poseban izvještaj o tom tragičnom događaju”, tumače jutros u policiji.


Tagovi: BICIKLIST POGINUO

NEDAVNO OBJAVLJENO