PRIJETI MU ZATVOR

Bivšoj supruzi u naletu bijesa prijetio smrću i demolirao joj passat

Objavljeno, 26. studenoga 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nem veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Bivši suprug (39) mogao bi u zatvor zbog prijetnji smrću nekadašnjoj supruzi kojoj je u naletu bijesa počinio i veliku materijalnu štetu na passatu.

Protiv njega je virovitičko Općinsko državno odvjetništvo ovih dana podignulo optužnicu zbog kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

“Okrivljenog 39-godišnjaka se tereti da je 2. studenog ove godine u Suhopolju, u dva navrata, putem mobilnog uređaja zvao bivšu suprugu te ju vrijeđao i prijetio da će je ubiti.

Tereti se i da je na osobnom vozilu volkswagen passat u vlasništvu bivše supruge oštetio poklopac prtljažnika i stražnji branik, prouzročivši joj štetu u iznosu od 30.643,20 kuna”, otkrivaju tužitelji.

Odvjetništvo u Virovitici u isto je vrijeme podignulo optužnicu i protiv mladića (21), također zbog oštećenja tuđe stvari, ali taj slučaj nema veze s prvim.

“Okrivljenog 21-godišnjaka se tereti da je 5. rujna ove godine u Pitomači, uporabom ključa, oštetio poklopac motora, lijevi i desni blatobran te desna prednja i stražnja vrata na automobilu marke bmw 3.

Time je vlasnika automobila oštetio za procijenjeni iznos od oko 5000 kuna”, ističu u Općinskom državnom odvjetništvu.


Tagovi: OšTETIO VOZILO PRIJETNJE SMRćU SUPRUG žENA

NEDAVNO OBJAVLJENO